Home Foto en Video StudioMuziek Live Muziek Geluid PA Artiest Media Contact DJI reparatie

Video- en Fotografie

 

 

 

Wij leggen alles voor u vast met respect voor de sfeer, voor de gasten en eventuele andere collega's en vooral voor u. Wij werken "low profile". We proberen zo min mogelijk op te vallen en zo min mogelijk in de weg te lopen of te staan. Wat u terugziet is precies wat er heeft plaatsgevonden met dezelfde kleuren en licht. Daarom werken wij met lichtgevoelige camera's en met lichtgevoelige lenzen.

Event Video:

event, bruiloft, verjaardag, jubileum, voorstelling, presentatie, beurs, enz.

 

Zo filmen wij, als het om een event gaat, vrijwel altijd zonder extra licht. Extra licht maakt de opnamen onnatuurlijk en geeft harde schaduwen en gefronste gezichten. Mensen die vaak meteen wegkijken wanneer de camera tevoorschijn komt. Wij houden altijd rekening met de fotograaf (als aanwezig), maar vinden het natuurlijk wel fijn als de fotograaf dat ook terug doet, zodat wij ook goede opnamen kunnen maken.

 

Als uw budget het toelaat filmen wij het liefst met meerdere camera's zodat we een veel mooiere montage kunnen afleveren. Het verschil is groot.

 

Nog een punt van aandacht! Het komt steeds vaker voor dat de gasten in de weg lopen om met hun mobieltjes te filmen of foto's te maken. Dit is erg hinderlijk en staat lelijk op de film. Laat het desnoods even omroepen of laat het even aan de ceremoniemeester weten.

 

Video Productie:

muziek-videoclip, promo-video, band-demo, documentaire, interview, tutorial, enz.

 

U vraagt, wij bieden. We kunnen op locatie werken, maar kunnen ook kleinere dingen bij ons in de studio doen. Licht en groene achtergrond staan dan ook meteen ter beschikking. Vooral met deze video's zijn wij erg goedkoop in vergelijking met de concurrent, gewoon om dat we dat kunnen.

 

Huis te koop? We kunnen perfecte foto's voor u maken om de verkoop te bevorderen. Maar wat dacht u van een tour door het huis en een blik rondom de woning? Bewegende beelden zeggen toch veel meer!

 

Wat voorbeelden... Een video-demo als presentatrice maken we al vanaf 100 euro! 2 camera montage met achtergrond! Een demo voor een zanger(es) al vanaf 150 euro! En duurder kunnen we het altijd maken, want als het budget er is, kunnen we natuurlijk veel meer!

 

Logo:

bedrijfslogo

 

Gezien een logo ook visueel is, plaatsen wij dit ook hier... wij maken ook logo's voor heel weinig.

All rights reserved 2018 ©